cafarova_afetb/m. Cəfərova Afət Məstan qızı

30 aprel 1977-ci ildə Gədəbəy rayonunda anadan olmuşdur.

1993-cü ildə orta məktəbi bitirdikdən sonra elə həmin ildə Bakı Əmtəəşünaslıq Kommersiya İnstitutunun Əmtəəşünaslıq fakültəsinə daxil olmuşdur. 1997-ci ildə həmin institutun bakalavr təhsil pilləsini bitirmiş, həmin ildə institutun magistraturasına daxil olmuşdur.

1999-cu ildə BƏKİ-nun “Qeyri ərzaq mallarının əmtəəşünaslığı” kafedrasında saathesabı işə götürülmüşdür.

2001-ci ildən Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin “İstehlak mallarının keyfiyyət ekspertizası” kafedrasında baş müəllim vəzifəsində işləmiş, 2009-cu ildən “Qeyri ərzaq mallarının əmtəəşünaslığı və ekspertizası” kafedrasında baş müəllim vəzifəsində işləyir. İqtisad Universitetinin dissertantıdır.

10 tezis və elmi məqalənin, 2 proqramın müəllifidir.

Ailəlidir, iki övladı var.

Foto_09-7 Foto_20-2Foto_04-6 Foto_35

ADNSU və UNEC tələbələri Azərbaycan gənclərinin müasir problemlərini müzakirə ediblər (19.11.2016)