“Erasmus+” mübadilə proqramı vasitəsilə mübadilədə iştirak etmək hüququ

17 MART 2017

“Erasmus+” mübadilə proqramı vasitəsilə UNEC-in bakalavr və magistr tələbələri Türkiyənin Anadolu Universitetində 2017/2018-ci akademik tədris ilinin payız semestri üçün mübadilədə iştirak etmək hüququ qazana bilərlər.

Anadolu Universitetində mübadilə çərçivəsində türk və ya ingilis dillərində təhsil almaq mümkündür.

Proqramda iştirak etmək istəyən tələbələr aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:
1. UNEC-də bakalavr və ya magistratura pilləsində təhsil almalı;
2. Minimumortaqiymət80 (100 ballıqqiymətləndirmə sistemində)balolmalı;
3. İngilis və ya türkdilində əlaqavrama, yazı və danışıqqabiliyyətinə sahibolmalıdırlar.

Tələbolunansənədlər:
1. Akademik transkript (ÜOMGgöstərilməklə)
2. Tədris protokolu (LEARNING AGREEMENT FOR APPLICANTS OF ERASMUS+
3. Dilbiliyinitəsdiqedənsənəd: İngilisdilibiliyini təsdiq edən sertifikat (yalnız IELTS və ya TOEFL) və ya tələbənin UNEC-də ingilis və ya türk dilində təhsil aldığını təsdiq edən arayış.
4. Müraciətforması (APPLICATION FORM FOR APPLICANTSOF ERASMUS+)
6. Xaricipasportunsurəti
8.3×4 şəkil – 2 ədəd

Sənədlər elektron qaydada tərtib edilərək Beynəlxalq əməkdaşlıq departamentində əlaqələndirici şəxsə təqdim edilməlidir.

Müraciət üçün son tarix: 6 aprel 2017-ci il.

Dərs kodları haqqında məlumat üçün: http://abp.anadolu.edu.tr/en/akademik/lisans

Tədris protokolunda dərslər bütövlükdə 28-32 kredit arasında seçilməlidir.

Əlaqə üçün:
Beynəlxalq əməkdaşlıq departamenti