Direktor: i.f.d. Qasımov Raqif Xanbala oğlu

Əlaqə tel: (012) 492-64-41;  (050)  560-09-20; 18-46 (daxili: 1160)
e-mail:  raqif.qasimov@unec.edu.azraqif.qasimov@gmail.com

Direktor müavini: i.e.n., dos. İsayev Söhrab Zülfüqar oğlu

e-mail: sohrab.isayev@unec.edu.az

sertifikat44 sertifikat55 sertifikat11DSC_91851-DSC_09101-DSC_79791-DSC_7980

Tədrisin keyfiyyətinin qiymətləndirilməsi və idarə edilməsi mərkəzinin  xəbərləri UNEC NEWS-da

“UNEC imtahan” verilişində müzakirə: “Qış imtahan sesssiyası – yeniliklər, dəyişikliklər” (27.12.2017)
UNEC-də tələbə biliyinin qiymətləndirilməsi qaydalarında dəyişiklik
 (04.12.2017)
İmtahanlarla bağlı bütün suallar RadioUNEC-də cavablandırılacaq
 (26.05.2017)
Beynəlxalq konfransın iştirakçıları UNEC-dəki yenilikləri yüksək qiymətləndiriblər
 (31.01.2017)
“Tədrisin keyfiyyəti tələbələrin gözü ilə”: nəticələr açıqlandı
 (12.01.2017)
“UNEC imtahan” verilişində tələbələrin sualları cavablandırılıb
 (29.12.2016)

UNEC rektoru: “Məqsədimiz tələbəyə verilən biliyin keyfiyyətini monitorinq etməkdir” (28.10.2016)
UNEC keyfiyyət təminatında Finlandiya və Estoniya təcrübəsindən faydalanacaq (13.06.2016)

UNEC-in keyfiyyət elçiləri təltif olunub (18.12.2015)

UNEC-də TƏLƏBƏLƏRİN UNİVERSİTETDAXİLİ İNTİZAM QAYDALARI

Akademik məzuniyyətdən qayıdan və xaric olmuş təhsilalanların UNEC-ə bərpası haqqında yeni Qaydalar

UNEC-də Yay semestrinin təşkili və keçirilməsi ilə bağlı yeni Qaydalar

Mərkəz haqqında ümumi məlumat

Tədrisin Keyfiyyətinin Qiymətləndirilməsi və İdarəedilməsi Mərkəzi (TKQİM) Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin rektorluğunun struktur bölməsidir və UNEC-in keyfiyyət təminatı sisteminin tələblərinə uyğun olaraq  tədrisin keyfiyyətinin yüksəldilməsi və inkişaf konsepsiyalarının həyata keçirilməsi üzrə təkliflərin hazırlanması, tədris-metodiki işin məzmunu, forma və metodlarının təkmilləşdirilməsi sahəsində metodiki tövsiyələrin işlənməsi və tədris prosesi ilə bağlı metodiki materialların keyfiyyətinə nəzarət kimi funksiyaları həyata keçirir.

Mərkəz eyni zamanda UNEC-də bakalvr və magistrantların biliyinin attestasiyasını və nəticələrlə əlaqədar apellyasiya prosesini təmin etməklə universitet rəhbərliyinə kollokvium və imtahanların keçirilməsi ilə bağlı mütəmadi məlumat və hesabatlar təqdim edir, semestr imtahanlarının yekunlarına dair elmi-statistik təhlil aparır və tədrisin təkmilləşdirilməsi haqqında müvafiq strukturlara təkliflər verir.

Mərkəz 2015/2016-cı tədris ilindən etibarən  UNEC Elektron Universitet Modelinin modlullarının hazırlanması və tətbiqi ilə əlaqədar işləri icra etməkdədir.

Yaranma tarixi, normativ-hüquqi əsasları: Tədrisin Keyfiyyətinin Qiymətləndirilməsi və İdarəedilməsi Mərkəzi UNEC rektorunun  30 sentyabr  2014-cü il tarixli 121/3 saylı əmri ilə yaradılıb. Mərkəz öz funksional fəaliyyətində UNEC rektorunun əmri ilə təsdiq olunmuş Əsasnaməyə istinad edir.

Mərkəzin strukturu və işçi heyəti: Mərkəzin tərkibində “Tədrisin keyfiyyətinə nəzarət”, “İmtahanların təşkili” və “Elektron universitet” şöbələri fəaliyyət göstərir.

UNEC-də tədrisin keyfiyyətinin yüksəldilməsinin zəruriliyini nəzərə alaraq Elmi Şuranın 29.11.2019-cu il tarixli qərarının icrasını təmin etmək məqsədilə TKQİM-nin Tədrisin keyfiyyətinə nəzarət şöbəsinin nəzdində ictimai əsaslarla fəaliyyət göstərən Müəllim təlim mərkəzi yaradılıb.

Ümumilikdə mərkəzdə 26 əməkdaş fəaliyyət göstərir və onların ştat cədvəlinə uyğun vəzifə təyinatı aşağıdakı qaydada aparılmışdır:

s/s Vəzifə Əməkdaş(soyadı, adı, atasının adı)
1.                    Direktor dos. Qasimov Raqif Xanbala
2.        Direktor müavini dos. İsayev Söhrab Zülfüqar
 “Tədrisin keyfiyyətinə nəzarət” şöbəsi (492-25-06)
3.        Mütəxəssis Xəlilova Qərənfil Bəxtiyar
4.        Mütəxəssis Əliyeva Aygün Tofiq
5.        Mütəxəssis Cəfərova Leyla Cəfər
6.        Mütəxəssis Əhmədova Aynur Fazil
 “İmtahanların təşkili” şöbəsi  (492-83-31; 492-62-52)
7. Şöbə müdiri Bədəlov Tahir Nadir
8.      Şöbə müdir müavini Musayev Natiq Sultan
9. Böyük mütəxəssis Məmiyev Sənan Kamran
10.    Böyük mütəxəssis Novruzova Günel Niyazi
11.    Böyük mütəxəssis Ramazanova Şirin Cavanşir
12.    Mütəxəssis Gülməmmədova İradə Abasət
13.    Mütəxəssis Quliyeva Aynurə Yusif
14.    Statistik Nağdəliyeva Rəhilə Nəsib
15.    Operator Məmmədli Günay Yusif

“Elektron universitet” şöbəsi   497-58-39; 492-59-25; 18-46 (daxili: 1123) Facebook
1.        Şöbə müdiri Orucəliyeva Kəminə Camaləddin
2.        Böyük mütəxəssis Hüseynova Leyla Fikrət
3.        Böyük mütəxəssis Hüseynova Qumral Sübhan (ana.məz.)
Hüseynova Tofiqə Ataxan
4. Böyük mütəxəssis Əliyeva Könül Səfərəli