UNEC müəlliminin online dərsi: “Menecmentin fəlsəfəsi. Biliklərin idarə edilməsi”

10 MART 2016 | VIEWS:

Martın 9-da Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində (UNEC) informasiya texnologiyalarının təhsildə praktiki nümunəsi olaraq online dərs keçirilib.

Menecment kafedrasının dosenti Natiq Qurbanov Xarkov Bank İşi Universitetinin tələbələri üçün “Menecmentin fəlsəfəsi. Biliklərin idarə edilməsi” mövzusunda açıq dərs keçib. Rus və ingilis dilində keçirilən dərs maraqla qarşılanıb.

Xarkov Bank İşi Universitetinin professoru Olqa Nosova isə UNEC-in İnformatika və idarəetmə fakultəsinin tələbələrinə online dərs keçib. O.Nosovanın dərsinin mövzusu “İnnovasiyaların mahiyyəti: əsas nəzəriyyələr” olub. Sonda professor tələbələri maraqlandıran sualları cavablandırıb.

Universitetlər arasında online dərslər davam etdiriləcək.