UNEC tələbələri “P&G Ceo Challenge Business Case” yarışının Azərbaycan üzrə qalibi olub

25 APREL 2016 | VIEWS:
1910

LRNAzərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin (UNEC) Beynəlxalq İqtisadiyyat Məktəbinin tələbələri “P&G Ceo Challenge Business Case” yarışının Azərbaycan üzrə qalibi olub.

Azərbaycan universitetlərindən bütün kurslar üzrə tələbələrin cəlb olunduğu yarışmada İqtisad Universitetinin komandasi olan “LRN” (Beynəlxalq İqtisadiyyat Məktəbinin 4-cü kurs tələbələri – Leyla Səfərli, Ruxsarə Əzizi-Meşkin, Nigar Hüseynzadə) Azərbaycanı və Qafqazı Türkiyənin İstanbulda təmsil etməyə vəsiqə qazanıblar.

Qeyd: UNEC komandası “PG CEO Challenge Europe”-in növbəti mərhələsi olaraq seçilən Türkiyə universitetləri ilə yarışacaq.

1911 1