19 YANVAR 2023

İspaniyanın Malaqa Universiteti Erasmus+ mübadilə proqramı çərçivəsində qəbul elan edir.

Proqramda magistratura pillələrində təhsil alan UNEC tələbələri iştirak edə bilərlər.

Müraciət üçün əsas şərtlər:

• Tələbənin ümumi orta balı (ÜOMG) 81-dən yuxarı olmalı;
  • İngilis dili ən az B2 səviyyəsində olmalı;
  • Magistratura pilləsi üzrə 2-ci kurs tələbəsi olmalı.

Müraciət üçün son tarix: 26 yanvar 2023-cü il

Tələb olunan sənədlər:

• ƏRİZƏ
  • Transkript (bütün semestrlər üzrə)
  • CV (ingilis dilində)- İş təcrübəsi olanlar təcrübə keçdikləri qurumdaki rəhbərin əlaqə vasitələrini (tel.nömrəsi və e-poçt ünvanı) qeyd etməlidirlər.
  • Xarici pasport (ilkin müraciət zamanı şəxsiyyət vəsiqəsi də keçərlidir)
  • Niyyət məktubu (ingilis dilində)
  • Müvafiq dil sertifikatı (olduğu təqdirdə IELTS, TOEFL və ya müvafiq fakültələrdə ingilis dilində təhsil aldığını göstərən sənəd).

Sənədlər göstərilən ardıcıllıqla bir “pdf” sənədi şəklində [email protected] elektron poçt ünvanına təqdim olunmalıdır (sənədləri ayrı-ayrı pdf sənədlərində göndərən tələbələrin müraciətlərinə baxılmayacaq).

Elektron məktubu göndərərkən başlıq hissəsində «Malaqa Universiteti» yazılmalıdır.