arzu_xarici_fotob/m. Şəfiyeva Arzu Müslüm qızı

1962-ci ildə anadan olub.

1985-ci ildə Azərbaycan Xarici Dillər İnstitutunun (indiki Azərbaycan Dövlət Dillər Universiteti)  İngilis-alman dili fakültəsini qırmızı diplomla  bitirib.

Bakı şəhəri Nərimanov rayonu, 193 saylı məktəbdə Praktik İngilis dili fənnindən dərs deyib.

1994-cü ildən Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin “Xarici dillər” kafedrasında müəllim, baş müəllim vəzifələrində çalışıb.

AZETA Ingilis dili kursunu,  “Afərin” dil kursunu, British Counsil “Websites promotion workshop”(Upper İntermediate level), AUDEM Beynəlxalq Alyans (Advansed level), İngilis dilinin “Akademik yazı və oxu” kursunu bitirib.

Hazırda UNEC-in  “Xarici dillər” kafedrasının  baş müəllimidir.

“English on commercial studeies” adlı dərs vəsaitinin, 5 sertifikatın və 11 elmi məqalənin müəllifidir.

ELMİ ƏSƏRLƏRİNİN SİYAHISI

arzu sekil 2 arzu sekil 1certificate 21.04.17