2019/2020-ci tədris ilinin məzunlarının nəzərinə: Diplomlar hazırlanır

30 İYUL 2020 | VIEWS:

UNEC-in 2019/2020-ci tədris ilinin Azərbaycan vətəndaşları olan bakalavr məzunlarının diplomlarının hazırlanması prosesinə başlanılıb.

Xaricdə təhsilini davam etdirmək istəyən bakalavr məzunları diplomlarını daha tez almaq üçün [email protected] e-mail ünvanına müraciət edə bilərlər.

Bakalavrların diplomları hazırlandıqdan sonra əcnəbi məzunların və magistrlərin diplomlarının hazırlanması prosesinə başlanılacaq.

2019/2020-ci tədris ilində UNEC-dən 3133 bakalavr, 1299 magistr məzun olub. Bakalavrlardan 349, magistrlərdən isə 110 məzun universiteti fərqlənmə diplomu ilə bitirib.

Əlaqə: (012) 492-68-32, Tələbə işləri mərkəzi

Məzunlarımızı təbrik edirik, onlara gələcək fəaliyyətlərində uğurlar arzulayırıq!

anlaşmalı boşanma

niwo opleiding

loodgieter den haag

- toscanello satın al - Postegro - Yeraltı kablo döşeme ürünleri - instagram gizli hesap görme - Türk sohbet - Betgar - Omegle - Twitch view bot - Betnano