“Çörək və makaron məmulatlarının texnologiyası”
“Sahə müəssisələrinin avadanlıqları”
«İaşə məhsullarının istehsal texnologiyası»
“Mikrobiologiya və sanitariya”
“İaşə məhsulları texnologiyasının nəzəri əsasları”
“Ət və ət məhsullarıının texnologiyası”
“Контроль качества продукции общественного питания“
“Организация производства предприятий общественного питания“
“Технология производства продуктов общественного питания -2“
“Микробиология, санитария и гигиена (рус)“
“İaşə məhsullarının istehsal texnologiyası”
“Yeni formalı qida məhsullarının texnologiyası”
“İaşə məhsullarının istehsal texnologiyası”
Теоретические основы технологии производства продуктов общественного питания
Qida sənayesi və iaşə müəssisələrinin texnoloji layihələndirilməsi
Qida sənayesi və iaşə müəssisələrinin texnoloji layihələndirilməsi fənnindən “Menyunun tərtibi və realizə cədvəlinin hesablanması” mövzusunda mühazirə
Qida sənayesi və iaşə müəssisələrinin texnoloji layihələndirilməsi
İaşə məhsullarinin istehsal texnologiyasi
Çörək, makaron, unlu qənnadi məmulatlari və qida konsentratlarinin texnologiyasinin nəzəri əsalari