Türk Standartları İnstitutunun auditorları UNEC-də

29 SENTYABR 2015 | VIEWS:

Sentyabrın 29-da Türk Standartları İnstitutunun auditorları Mücahit Gürler və Namiq Həsənov Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində (UNEC) Keyfiyyəti İdarəetmə Sisteminin auditinin həyata keçirilməsinə başlanılıb.

ISO 9001:2008 KİS layihəsi çərçivəsində 2012-2015-ci illəri əhatə edəcək audit prosesi üç gün davam edəcək. Bu müddətdə ISO standartlarına uyğun olaraq UNEC-də keyfiyyəti idarəetmə sisteminin təkmilləşdirilməsi, bütün struktur bölmələri, mərkəzləri, fakültələri və kafedraları üzrə keyfiyyəti idarəetmə sisteminin icra sənədlərinin auditi həyata keçiriləcək. Yekun olaraq ISO 9001:2008 KİS üzrə universitetə verilən beynəlxalq sertifikatın müddətinin uzadılması məsələsinə dair qərar veriləcək.

Qeyd edək ki, UNEC ilk dövlət universitetidir ki, ISO 9001:2008 KİS üzrə beynəlxalq sertifikatına layiq görülüb.

anlaşmalı boşanma

loodgieter den haag

- toscanello satın al - Postegro - Yeraltı kablo döşeme ürünleri - instagram gizli hesap görme - Türk sohbet - Omegle - Twitch view bot - Betnano - buy gopro - tipobet