mark_eldari.e.n., dos. Quliyev Eldar Nadir

eldargeorgia1948@mail.ru

26 noyabr 1948-ci ildə Gürcüstan Respublikası, Marneuli rayonu, Candar kəndində müəllim ailəsində anadan olub.

Gürcüstan Respublikası, Marneuli şəhərinin 1 saylı rus məktəbini bitirmişdir.

1967-ci ildə D.Bünyadzadə adına Azərbaycan Xalq Təsərrüfatı İnstitutuna (indiki Azərbaycan Dövlət iqtisad Universiteti) qəbul olmuş və 1971-ci ildə fərqlənmə diplomu ilə bitirmişdir.

Aspiranturanı bitirdikdən sonra 1989-cu ildə N.A.Voznosenski adına Leninqrad Maliyyə-İqtisad İnstitutunda 080006 şrifli ixtisas  üzrə namizədlik dissertasiyasını müdafiə etmişdir. İqtisad elmləri namizədidir.

2017-ci ilə kimi UNEC-in “Marketinq” kafedrasının dosenti olub. 2017-ci ilin sentyabrından UNEC-in Rus İqtisad Məktəbinin “İqtisadiyyat” kafedrasının dosentidir.

100-ə kimi elmi məqalənin, tədris  proqramının, metodik vəsaitin və tədris vəsaitinin müəllifidir. 2023-cü ildə bir məqalə “Statistika xəbərləri” jurnalında dərc edilib, başqa biri isə nəşriyyatdadır.

Ailəlidir, dörd övladı var.

*Hazırda UNEC-in “Marketnq” kafedrasının dosentidir.

Təltiflər:

Sertifikat- “Marketinq” fənni üzrə təlimdə müxəqqət nəticə əldə etdiyinə görə (UNEC rektoru prof. Ə. Muradovun imzası ilə).

Sertifikat- Gürcüstan Respublikasında keçirilən “Qloballaşan dünya iqtisadiyyatının çağırışları və biznes” IV Benəlzalq konfransında fəal iştirakına görə (prof. Georgi Qaqanidzenin imzası ilə).

Fəxri Fərman (UNEC Rus İqtisad Məktəbinin direktoru tərəfindən Ali iqtisadi təhsildə uzunmüddətli şərəfli əmək fəaliyyətinə görə).

Благодарность оргкомитета XII Евразийского экономического форума молодежи за подготовку участников форума на площадке Азербайджанской Республики за подписью ректора проф. А.Д. Мурадова.

Tədqiqat sahələri: marketinq, loqistika, iqtisadi təhlükəsizlik, ölkəmizin təhsil sistemi və onun problemləri …

Tədris etdiyi fənnlər:

Bakalavr pilləsində:  “Marketinq”, “Strateji marketinq”, “Logistika”
MM-də: “Marketinqin müasir problemləri”, “Marketinq menecment”, “Marketinq logistikası”

Yerinə yetirdiyi tədris-metodiki vəsaitlər:

1 .“Bölüşdürücü logistika”(magistr hazırlığı) AzDİU, «İqtisad Universiteti» nəşriyyatı (dos. T.İ.İmanov)
2.“Beynəlxalq marketinq” (bakalavr)  AzDİU, «İqtisad Universiteti» nəşriyyatı (dos. L.A.Hacıyeva, i.f.d. X.S.Kərimli)

ELMİ ƏSƏRLƏRİN SİYAHISI

eldar_66836234_20ca0c9d333ca146f4c2e9ac4d1af191