UNEC Malaziya universiteti ilə əməkdaşlıq quracaq

21 APREL 2016 | VIEWS:
2063

Malaziyanın nüfuzlu universitetlərindən olan Utara Malaziya Universitetinin professorları Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində (UNEC) olub.

Professorlara universitetin beynəlxalq fəaliyyət istiqamətləri haqqında ətraflı məlumat verilib. Beynəlxalq lahiyələrin UNEC-də icrasından söz açılıb. Qonaqlar UNEC-in infrastrukturu, tədris laboratoriyaları, imtahan prosesinin təşkili və struktur bölmələri ilə tanış olublar. UNEC-in İnnovativ Biznes İnkubatorun fəaliyyəti və nəticələri ilə tanış olan professorlar, bu sahədə UNEC ilə əməkdaşlığın perspektivli olduğunu qeyd edərək, yeni layihələrin hazırlanması üçün təkliflər irəli sürüblər.

Görüşdə Utara Malaziya Universiteti ilə UNEC arasında birgə layihələrin işlənməsi, tələbə və müəllim mübadiləsinin həyata keçirilməsi üzrə razılıq əldə edilib.

Qeyd: Malaysiya Top Business School 2012, Asia Best Business School, Top 100 Best Masters in Finacial Markets Global Ranking kimi dünya universitetlərinin reytinqində özünə yer almış, AMBA, ABEST21 kimi beynəlxalq akkeditasiyalardan keçmiş və İSO9001:2008 certification for all Colleges, Schools, Centers and Departments, MSİSO/İEC27001:2007 İnformation Security Management System (İSMS) sertifikatları əldə etmiş Utara Malaziya Universiteti (Universiti Utara Malaysia) Malaziyada idarəetmə elmlərinin bütün ixtisasları üzrə ali təhsil proqramları təqdim edir.

2064 1