cafarova dunyaxanimb/m. Cəfərova Dünyaxanım Ağakazım qızı

Cəfərova Dünyaxanım Ağakazım qızı 1957-ci ilin 9 iyul tarixində Lənkəran şəhərində anadan olub.

1974-cü ildə Azərbaycan Pedaqoji Institutunun “Tarix” fakültəsini bitirib.

1979-cu ildən D.Bünyadzadə adına Xalq  Təsərrüfatı, sonradan isə Azərbaycan Dövlət Iqtisad Univesitetinin “Siyasi tarix”  kafedrası və “Beynəlxalq münasibətlər” kafedrasında    baş  müəllim vəzifəsində çalışıb.

Bu illər ərzində  müxtəlif fənnlər tədris edib.

*

2021-ci ilin sentyabr ayından UNEC-in Rus Iqtisad məktəbinin “Iqtisadiyyat” kafedrasında çalışır.

Tədris etdiyi fənnlər:  sosial işin təşkili mexanizmləri, “Qloballaşma və Beynəlxalq Sosial iş”, “Fərdi qrup ailə və sosial iş”, “Ailə və sosial iş” və.s.

Turkiyə Respublikasının müxtəlif universitetlərinin tədris etdiyi dərslərdə iştirak edib .Bir neçə metodik vəsait, proqram və testlərin müəllifidir.

ELMİ ƏSƏRLƏRİN SİYAHISI