mehriban_karimzade
i.f.d. Kərimzadə Mehriban Vaqif qızı

Əlaqə telefonu: +(994) 12 564-67-85

Bakı şəhərində anadan olub.
1999-cu ildə Azərbaycan Dövlət İqtisad İnstitutunu
(bakalavr pilləsini) bitirib.
2004-cü ildə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin magistratura təhsil piləsini bitirib.
2006-cı ildən “ASM-nin iqtisadiyyatı və idarə edilməsi” kafedrasına dissertant təhkim olunub.

Elmi fəaliyyəti:

“Ərzaq təhlükəsizliyinin təmin edilməsində aqrobiznesin rolu və inkişaf istiqamətləri” mövzusu üzrə dissertasiya işini tamamlayıb. 8 elmi əsərin, 5 tədris proqramının müəllifidir.

İş fəaliyyəti:

2002-ci ildən “ASM-nin iqtisadiyyatı və idarə edilməsi” kafedrasında laborant, baş laborant vəzifəsində, 2004-cü ildən saat hesabı müəllim, 2011-ci ilin sentyabr ayından  0,5 ştat, daha sonra tam ştat müəllim işləyib.

Hazırda “Sosial sferanın iqtisadiyyatı və idarə edilməsi” kafedrasının baş müəllimidir.

2014-cü ilin oktyabr ayından İqtisadiyyat və sənaye, hazırda İqtisadiyyat fakültəsinin dekan müavinidir (sos.məzuniyyət).

2016-cı ildə namizədlik dissertasiya işini müdafiə edib. İqtisad üzrə fəlsəfə doktorudur.