UNEC İnnovativ Gənclər Təşkilatı yaradılıb

24 SENTYABR 2024 | VIEWS:

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində (UNEC) gənclərin inkişafına və innovativ fəaliyyətinə dəstək vermək məqsədilə yeni tələbə təşkilatı yaradılıb.

Yeni yaradılmış UNEC İnnovativ Gənclər Təşkilatı tələbələrin innovasiya sahəsindəki fəaliyyətlərinin artırlmasına, onların elm, təhsil, texnologiya, dizayn, sahibkarlıq və digər sahələrdə ideyalarının həyata keçirilməsinə dəstək olacaq. Eyni zamanda gənclərin sosial fəaliyyətlərinin müzakirəsi, müxtəlif innovativ layihələrin hazırlanması ilə bağlı tədbirlər və təlimlər təşkil edəcək.

Təşkilat öz fəaliyyəti ilə UNEC-in gənclər siyasətinə, tələbələrin universitet həyatında daha fəal iştirakına və innovasiyalara yönəlmiş layihələrin həyata keçirilməsinə töhfə verəcək.

İnnovativ Gənclər Təşkilatının sədri UNEC Dizayn Məktəbinin 4-cü kurs tələbəsi Samir İsmayılzadədir.

Təşkilata üzv olmaq üçün qeydiyyat

Təşkilatın rəsmi saytı

UNEC İnnovativ Gənclər Təşkilatı yaradılıb

anlaşmalı boşanma