Avropa universitetində UNEC müəllimlərinin mühazirələri dinlənilib

26 MAY 2017 | VIEWS:

telebeuj(1)

UNEC-in “Menecment” kafedrasının müəllimi Şəhla Qəhrəmanova və “Marketinq” kafedrasının müəllimi Emiliya Əhmədova Rumıniyanın Babeş-Bolyai Universitetində MBA proqramı üzrə biznes ixtisasında təhsil alan magistrlərə mühazirələr keçiblər.

Mühazirələr tələbələr tərəfndən maraqla dinlənilib. Sonda fikir mübadiləsi aparılıb. Babeş-Bolyai Universiteti UNEC müəllimlərinin tədris səviyyəsini yüksək qiymətləndiiərək, gələcəkdə də əməkdaşlığın davam etdirilməsində maraqlı olduqlarını bildiriblər. Layihə Erasmus + çərçivəsində baş tutub.

Qeyd edək ki, Ş.Qəhrəmanovanın mühazirəsi “Korporativ sosial məsuliyyətin kommersiya təşkilatlarının dayanıqlı inkişafında rolu” və “Etik qərarların qəbul edilməsinə təsir edən amillər” mövzusunda olub. E.Əhmədova isə “İnteqrasiya edilmiş marketinq-kommunikasiya sistemi”, “Dayanıqlı marketinq: sosial məsuliyyət və etika” barədə mühazirə deyib.