Natiq Qurbanov - копияb/m. Qurbanov Natiq Yusif oglu

e-mail:  natiq-qurbanov@unec.edu.az

Doğulduğu tarix: 17 aprel 1951
Doğulduğu yer: Goranboy rayonu

1967-ci ildə Azərbaycan Dövlət Universitetini (indiki Bakı Dövlət Universiteti) bitirib.

1984-cü ilə kimi Goranboy rayonunda müəllim, RXTŞ-də metodist, məktəb direktoru vəzifəsində işləyib.

1984-cü ildən Azərbaycan Xalq Təhsili Nazirliyində (indiki TN) ali məktəblər idarəsində metodist, nazirin məsləhətçisi, Türkiyə Cumhuriyyətində AR Təhsil Nazirliyinin nümayəndəsi, Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində Beynəlxalq Əlaqələr şöbəsinin müdiri, kənd təsərrüfatı nazirliyində nazirin köməkçisi, Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində İqtisadiyyat fakültəsinin dekan müavini vəzifələrində işləyib.

1996-cı ildən Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin «Ətraf mühitin mühafizəsi və iqtisadiyyatı» kafedrasında baş müəllim vəzifəsində çalışır.

13.03.2017-ci il tarixdən UNEC-in Təcrübənin təşkili şöbəsinin müdiri təyin olunmuşdur.

Ailəlidir, üç övladı var.