i.e.n., dos. Hüseynov Eldar Hüseinfor_eldar_fotoyn oğlu

1954-cü ilin yanvar ayının 26-da Azərbaycan  Respublikasının  Qazax rayonunun Göycəli  kəndində anadan olmuşdur.

1971-ci ildə Azərbaycan  Dövlət  Universitetinin  tətbiqi  riyaziyyat  fakultəsinə daxil olmuşdur.
1976-ci ildə həmin fakultəni bitirərək təyinatla Azərbaycan Milli Elimlər Akademiyasının Kibernetika İnstitutunda  riyaziyyat-proqramist  vəzifəsində çalışıb.

1979-cu ildə Kibernetika İnstitutunun məqsədli aspiranturasına qəbul edilmiş və Moskva şəhərində İdarəetmə İnstitutunun “Şəhər təsərrüfatının avtomatlaşdırılımış idarəetmə” kafedrasında aspirant olmuşdur.

1986-ci ildə Kibernetika  İnstitutunun İxtisaslaşdırılmış Şurasında dissertasiya müdafiə edərək, iqtisad elmləri namizədi alimlik dərəcəsi almışdır.

1989-cu ildən Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində müəllim, baş müəllim, dosent vəzifələrində işləmişdir.

azırda həmin İqtisad Universitetinin “İnformatika” kafedrasının dosentidir.

2 elmi əsərin və 32-dən çox elmi məqalə, dərslik və proqram vəsaitlərinin müəllifidir.

Ailəlidir, iki övladı var.

DSC_8700heyran_eldar_86751

UNEC müəllimləri üçün qış məktəbi başa çatıb (15.02.2017)