sohrab001808_ni.e.n., dos. İsayev Söhrab Zülfüqar oğlu

e-mail: sohrab.isayev@unec.edu.az

15 fevral 1976-cı ildə Ağcabədi şəhərində andan olmuşdur.

1993-cü ildə S.Vurğun adına  Ağcabədi şəhər 4 saylı orta məktəbi bitirmişdir.

Həmin il ETM “Təfəkkür” Universitetinin “İqtisadiyyat və idarəetmə” fakultəsinə daxil olmuşdur.

1997-ci ildə təhsilini başa vuraraq, 1998-ci ildə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin “İqtisadiyyatın tənzimlənməsi” fakultəsinin magistraturasına daxil olmuşdur.

2000-ci ildə magisrtatura pilləsini başa vuraraq  2001-ci ildə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin aspiranturasına daxil olmuşdur.

2005-ci ildə dissertasiya işimni müdafiə edərək iqtisad üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almışdır.

Hazırda Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin «İqtisadi hüquq» kafedrasının dosenti  vəzifəsində çalışır.

İnvestisiya qoyuluşları və iqtisadiyyatın tənzimlənməsi məsələlərinə dair ümumilikdə 20-dən artıq elmi məqalənin, tədris proqramının,  metodik vəsaitin və «İnvestisiya fəaliyyətinin hüquqi tənzimlənməsi» və “İqtisadi hüquq” adlı dərs vəsaitlərinin müəllifidir.

2012-ci ilin oktyabr ayından “İqtisadi hüquq” kafedrasına elmlər doktoru proqramı üzrə dissertant təhkim olunmuşdur.

Hazırda UNEC-in Tədrisin keyfiyyətinin qiymətləndirilməsi və idarə edilməsi mərkəzinin direktor müavinidir.

Ailəlidir, iki övladı var.

DSC_96467sohrabСнимокitvvvмок111222itvvvмок111

UNEC regionun aparıcı universitetlərindəndir – VİDEO (20.02.2017)