susen_foto_gomruki.f.d. Fərzəliyeva Süsən Vaqif qızı

1999 ildə 160 nömrəli məktəbi bitirib.

Həmin ildə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin Beynəlxalq ticarət fakültəsinə daxil olub.

2003-cü ildə İqtisad Universitetini fərqlənmə diplomu ilə bitirib.
Həmin ildə magistraturanın Beynəlxalg ticarət fakultəsinə daxil olub və 2005-ci ildə magistraturanı fərqlənmə diplomu ilə  bitirib.

2007-ci ildə Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasinin İqtisad İnstitutunun Dissertantura bölməsinə qəbul olub.

2010-cu ildə “Azərbaycanda agrar-ərzaq ixracinin rəqabət qabiliyyətliliyinin yüksədilməsi” mövzu üzrə dissertasiyanı müdafiə edib, iqtisad üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsini alıb.

6 məqalə müəllifidir.

2005 ci ildən 2014-cü ilə kimi Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin Magistr Mərkəzində inspektor (0,5 ştat ) vəzifəsində çalışıb.

2014-cü ildən “Gömrük işi və Beynəlxalg ticarət” kafedrasında 0,5 ştat müəllim işləyir.

Ailəlidir, iki övladı var.