sevda 7i.f.d., müəl. Hacızadə Sevda Məmmədcəfər qızı

5 iyul 1975-ci ildə Bakı şəhərində anadan olmuşdur.

1994-2000-ci illərdə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində təhsil alaraq Qida məhsullarının texnologiyası  ixtisası  üzrə magistr dərəcəsi almışdır.

2001-2009-cu illərdə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin “İnformatika” kafedrasında  baş laborant vəzifəsində işləmişdir.
2002-ci ildə  universitetin “İnformatika” kafedrasına  dissertant qəbul olmuşdur.

2008-ci ildə “İntensiv istifadə olunan ərazilərə aqrar bülmənin inkişafının problemləri”  adlı mövzusunda dissertasiya işini müdafiə etmişdir. İqtisad üzrə fəlsəfə doktorudur.

2009-cu ildə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin Distant və Əlavə Təhsil Mərkəzi tərəfindən təşkil olunmuş 8 aylıq təlim kurslarında iştirak edib, tyutor vəzifəsini tam  mənimsəmişdir.

8 il İnformatika fənnindən saathesabı dərs demişdir.

3 dərs vasaiti, 16 məqalə (2-si xaricdə), 4 proqramın müəllifidir.

2016-cı ilin dekabrında UNEC-dəki səmərəli elmi-pedaqoji və əmək fəaliyyəti nəzərə alınaraq təşəkkür elan edilmişdir.

Ailəlidir. İki övladı var.

sevda_foto52783_n