UNEC-də yeni laboratoriya yaradılacaq

09 APREL 2018 | OXUNUB:
842

Türkiyənin Ankara Universitetinin Mühəndislik fakültəsinin dekanı, professor Aziz Tekin, TİKA Bakı proqram koordinatoru Adem Urfa, TİKA Bakı proqram koordinatorunun müavini Ersin Çopur və TİKA Bakı ofisinin əməkdaşı Abbas Hümmətov UNEC-də olublar.

Qonaqlar UNEC-in Texnologiya və dizayn fakültəsinin dekanı, professor Vəkil HüseynovƏmtəəşünaslıq fakültəsinin dekanı, dosent Tofiq Osmanov və “Qida məhsullarının texnologiyası” kafedrasının müdiri Mehriban Məhərrəmova ilə görüşüblər. Görüşdə UNEC-də qida laboratoriyasının qurulması müzakirə edilib. Bu sahədə qardaş ölkənin təcrübəsindən faydalanmağın önəmi vurğulanıb. “Qida məhsulları texnologiyası” və “İstehlak mallarının ekspertizası” kafedralarının professor-müəllim heyətinin də qatıldığı görüşdə qonaqlar UNEC-də tədris olunan fənn proqramları, metodik göstərişlər, dərslik və aparılan tədqiqatlarla tanış olublar.