Fakültələrarası futbol turnirinin final mərhələsinə yekun vurulub

21 NOYABR 2016 | VIEWS:

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin (UNEC) Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə keçirilən fakültələrarası futbol turnirinin final mərhələsinə yekun vurulub.

Final oyununun nəticələrinə görə Biznes və Menecment fakültəsinin komandası I yerə layiq görülüb. Maliyyə və Mühasibat fakültəsinin komandası II, Rus İqtisadiyyat Məktəbinin tələbələrindən ibarət komanda isə III yerdə qərarlaşıb.

Fakültələrarası futbol turnirinin təltif etmə mərasimində qalib gələn fakültələrin dekanları, THİK-nin sədri və universitetin məşqçi-müəllimləri iştirak ediblər. Qalib komandaya kubok, üzvlərinə diplom və medallar təqdim olunub. II, III yeri tutan komandaların üzvləri isə diplom və medallarla təltif olunublar.