UNEC “Dizayn” ixtisası üzrə Türkiyənin Eskişehir Texniki Universiteti ilə ikili diplom proqramı reallaşdıracaq

07 İYUN 2022 | VIEWS:

ikili_diplom_070622UNEC rektoru professor Ədalət Muradov Türkiyənin Eskişehir Texniki Universitetinin (ESTU) rektoru prof. Tuncay Döğeroğlunun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüşüb.

Görüşdə professor Ədalət Muradov UNEC-in tədris prosesi, akademik heyəti, beynəlxalq əlaqələri barədə məlumat verib. O, UNEC-in dünyanın bir çox nüfuzlu universitetləri ilə əməkdaşlıq etdiyini, ikili diplom, mübadilə və birgə diplom proqramları həyata keçirdiyini diqqətə çatdırıb.

Rektor prof. Tuncay Döğeroğlu Eskişehir Texniki Universitetinin təhsil imkanları barədə məlumat verdikdən sonra, hər iki universitet arasında əməkdaşlıq imkanları müzakirə olunub.

Müzakirələrdən sonra UNEC ilə Eskişehir Texniki Universiteti arasında “Dizayn” ixtisası üzrə ikili diplom proqramına dair müqavilə imzalanıb.

*