UNEC tələbələri tanınmış şırkətdə təcrübə proqramı qazanıblar

08 YANVAR 2016 | VIEWS:

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində (UNEC) “HR School” layihəsinin final mərhələsi başa çatıb. Layihə “İqtisadçı Tələbələrin Elmi Fəaliyyətinə Yardım” İctimai Birliyi və “Azinka HR&CC” şirkətinin birgə təşkilatçılığı ilə keçirilib.

İki ay davam edən layihədə 500-dən çox tələbə iştirak edib. Final mərhələsinə qalan 40 iştirakçıya 2 sual təqdim olunub. Sonra isə “Azinka HR&CC” şirkətinin insan resursları şöbəsinin direktoru Zaur Əliyevin təqdimatında təlim mərhələsi keçirilib. Qaliblər aktivlik, təqdim edilən anketləri cavablandırma dərəcəsi, təqdim olunan kitab və iştirak etdikləri təlim haqda yazdıqları esse, verilən suallara cavabvermə dərəcəsinə əsasən müəyyənləşib.

Sonda bütün layihə iştirakçıları sertifikatla təltif olunublar.

Qalib olan 17 tələbə “Azinka HR&CC” şirkətində insan resurslarının idarə olunmasi üzrə 2 aylıq təcrübə proqramı əldə ediblər.

Qaliblərin adlarını təqdim edirik:

1. Aytac Həşimzadə
2. Mayya Axundova