rov19_112647i.e.n., dos. Əkbərov Rövşən Məmməd oğlu

2017-ci ilə kimi Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin “Nəzəri və praktiki iqtisadiyyat” kafedrasının dosenti olub. 2017-ci ildən UNEC-in “İqtisadiyyat” (rus dilində) kafedrasının dosentidir. Distant, qiyabi və əlavə təhsil mərkəzinin direktor müavinidir. İqtisad elmləri namizədidir.

2015-ci ildə İspaniyanın Barselona şəhərində keçirilən İspaniya Kral İqtisadiyyat və Maliyyə Akademiyasının X Beynəlxalq konfransında iştirak edib. Konfransda  Barselonanın Biznes və Sosial Elmlər Məktəbinin (ESERP) rektoru Xose Daniel Barquero tərəfindən R.Əkbərova “Biznes və Sosial Elmlər Məktəbinin professoru” diplomu tədim edilib. R.Əkbərov bu ada hər iki ali məktəb arasında əlaqələrin genişləndirilməsində xidmətlərinə və Avropanın nüfuzlu elmi jurnallarında sosial-iqtisadi məqalələr dərc etdirdiyinə görə layiq görülüb.