Rus İqtisadiyyat Məktəbində elmi fəaliyyəti ilə fərqlənən tələbələrlə görüş keçirilib

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin (UNEC) Rus İqtisadiyyat Məktəbində elmi fəaliyyəti ilə fərqlənən tələbələrlə görüş keçirilib. Rus İqtisadiyyat Məktəbinin direktoru Mənsur Bərxudarov tələbələrin elmi-intellektual potensialının yüksək olduğunu vurğulıb.

Tədbirdə Rusiyanın “Ali İqtisadiyyat Məktəbi” Milli Tədqiqat Universitetində təcrübə keçən səkkiz tələbə səfər təəssüratlarını bölüşüblər. Sonra Rusiyanın “VTB 24” və “MБA–Moskva” banklarının Sankt-Peterburq filialında yay istehsalat təcrübəsini uğurla başa vuran tələbələr çıxış ediblər. Onlar təcrübə zamanı banklardakı iş prosesi ilə yaxından tanış olmaqla yanaşı, yüksək təcrübi biliklər də əldə etdiklərini qeyd ediblər.

UNEC-də “Ümumdünya Elm Gününə” həsr olunan “Elm aylığı” çərçivəsində “Azərbaycanın sosial-iqtisadi inkişafı: nailiyyətlər və perspektivlər” mövzusunda keçirilən elmi məqalə müsabiqəsinin qalibləri tələbələrə təqdim edilib. Elmi məqalə müsabiqəsində Rus İqtisadiyyat Məktəbi tələbələrinin fəallığı yüksək qiymətləndirilib.

*

Görüşdə həmçinin UNEC-in Tələbə Həmkarlar Təşkilatı İttifaqının dəstəyi ilə keçirilən “Nə? Harada? Nə zaman?” intellektual oyunu üzrə turnirin qalib komandasına kubok təqdim edilib. M.Bərxudarov Rus İqtisadiyyat Məktəbinin tələbələrini ölkədə keçirilən bütün elmi-intellektual tədbir və müsabiqələrdə fəal olmağa səsləyib.

1-IMG-20161129-WA0005[1] 1-IMG-20161129-WA0011[1] 1-IMG-20161129-WA0015[1]