Radio UNEC ilk tələbə layihəsi ilə efirdə

12 OKTYABR 2015 | VIEWS:

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin (UNEC) online radiosu –  Radio UNEC oktyabrın 12-dən etibarən tələbə layihəsi ilə efirdə olacaq.

Layihə çərçivəsində tanınmış detektiv yazıçı Elxan Elatlı Radio UNEC-in qonağı olub. Müsahibəni bu gün saat 20:00-da Radio UNEC-in efirində dinləyə bilərsiniz. Müsahibədə yazıçı tələbələri maraqlandıran sualları cavablandırıb.

Qeyd edək ki, müxtəlif istiqamətlər üzrə təqdim olunacaq layihələrdə universitet həyatı ilə bağlı müzakirə və sual-cavab tipli proqramlar, elmi müzakirə mövzusunda proqramlar, iqtisadi gündəmə dair verilişlər, talk şoular, tələbələrin asudə vaxtlarının daha səmərəli keçirmələri üçün əyləncəli proqramlar, musiqi vaxtı və digər proqramlar nəzərdə tutulub.