Direktor: f.ü.e.d. İsmayılov Vilayət İsmayıl oğlu 

Telefon: (+994 12) 323-75-25
e-mail: qidakolleci@mail.ru

tzazg-20180614-wa0001 taza_33425481_536832386711889_1945028875465523200_n tzaz55_mg-20171108-wa0012 tzaz_f6469d51-d80d-4e1c-9ddf-782dd2fbaf2a tazae1e-4963-b2d8-dd0ef4d7a7b0 tzaz1469_77aedd50-514f-48c4-9ff5-4dc1e4bef5fa

108 1

Tarixi

Bakı Qida Sənayesi Kolleci Azərbaycan SSR Ərzaq Malları Sənayesi Nazirliyinin 30 avqust 1955-ci il tarixli 321 saylı əmri ilə Bakı Yeyinti Sənayesi Texnikumu kimi yaradılmış və həmin ildən fəaliyyət göstərir. Yarandığı dövrdən bu günə kimi respublikanın istehsalat və xidmət sahələrini qida sənayesi üzrə orta ixtisaslı mütəxəsislərlə təmin edir.

Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin 2010-cu il 16 iyun tarixli 112 saylı qərarı ilə Bakı Yeyinti Sənayesi Texnikumu Bakı Qida Sənayesi Kolleci adlandırılmışdır.

Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin 10 iyul 2020-ci il tarixli 250 saylı qərarı ilə Bakı Qida Sənayesi Kolleci Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin (UNEC) nəzdində publik hüquqi şəxs statusuna malik olan Qida Sənayesi Kollecinə çevrilmişdir.

*
Struktur
 

  • Direktor
  • Tədris işləri üzrə direktor müavini
  • İnzibati-təsərüfat işləri üzrə direktor müavini
  • Təlim tərbiyə üzrə direktor müavini
  • Tədris hissə müdiri
  • Mühasibatlıq
  • Kadr işləri üzrə mütəxəssis

*

Şöbələr 

  • Qida texnologiyası
  • Qida ekspertizası
  • İaşə və servis
  • Peşə təlimi və dizayn
  • Qeydiyyat, qiymətləndirmə və monitorinq şöbəsi
  • İstehsalat təcrübə rəhbəri

*

Kollecdə aşağıdakı fənn birləmə komissiyaları fəaliyyət göstərir: 

  • Humanitar
  • Dillər və ədəbiyyat
  • Kimya, biologiya, ekologiya və sanitar-gigiyena
  • Ümumtəhsil və ümumtexnika
  • Ümumi iqtisadiyyat və idarəetmə
  • Əmtəəşünaslıq və ekspertiza
  • Qida avadanlığı
  • Qida texnologiyası

*

Maddi texniki baza 

Əsas korpus – Bakı şəhəri, Nizami rayonu, R.Teymurov 73

İki mərtəbəli bina (19 kabinet)

Keşlə korpusu – Bakı şəhəri, Nizami rayonu Keşlə qəsəbəsi D.Aslan küçəsi 5A

İki mərtəbəli bina (17 kabinet)

 *

Rəsmi saytı: qidakolleci.edu.az

İxtisaslar

Kollecdə aşağıdakı ixtisaslar üzrə mütəxəssislər hazırlanır:

  • Peşə təlimi
  • Dizayn
  • Marketinq
  • Əmtəəşünaslıq və istehlak mallarının ekspertizası
  • İaşə məhsullarının texnologiyası
  • Qida sənayesi, iaşə və ticarət sistemində sanitar gigiyena təhlükəsizliyi
  • Ətraf mühitin qorunması və təbii ehtiyatlardan səmərəli istifadə
  • Mehmanxana-turist, sanatoriya-kurort komplekslərində iaşə və servis
  • Ət və süd məhsullarının texnologiyası
  • Şərabçılıq və qıcqırtma istehsalının texnologiyası
  • Konservləşdirmə və qida konsertratları texnologiyası
  • Çörək, makaron, unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası

*
*
Qəbul cədvəli

1614870856_cedvel-1
*

Qəbul günləri

Direktorun qəbul günləri:

Əməkdaşlar üçün:

I və III günlər – saat 11:00 – 13:00
V gün – saat 14:00 – 16:00

Tələbələr üçün:

II və IV günlər – saat 14:00 – 16:00

Vətəndaşlar üçün:

Çərşənbə axşamı  16:00-dan 18:00
Cümə günü  16:00-dan 18:00

Tədris işləri üzrə direktor müavininin qəbul günləri:

Əməkdaşlar üçün:

II və V günlər – saat 11:00 – 13:00
III gün – saat 15:00 – 17:00

Tələbələr üçün:

I gün – saat 12:00 – 13:00
IV gün – saat 16:00 – 18:00

Vətəndaşlar üçün:

V gün – saat 16:00 – 18:00
*

SƏNƏD QƏBULU
*

TƏDBİRLƏR:

Nəsimi Dünyası – 650 (17.04.2019)

Əsrin faciəsi (26.02.2019)

15 iyun-Milli Qurtuluş gününə həsr olunmuş toplantı (14.06.2018)

Cümhuriyyətimizin 100 yaşı (25.05.2018)

Bakı Qida Sənayesi Kollecində Dövlət Bayrağı günü qeyd edilmişdir (10.11.2017)