logo_elil

*UNEC rektoru, prof. Ədalət Muradovun müraciəti

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin böyük ailəsinə qoşulan hər bir tələbəyə qayğı ilə yanaşmaq bizim şərəf borcumuzdur.
Mənim müraciətim diqqətə ehtiyac duyan, hər kəs kimi keyfiyyətli təhsil almağa haqqı olan əlilliyi olan gənclərimizədir. Universitetimizdə 2015-ci ilin iyul ayında Əlilliyi olan tələbələr üçün mərkəz yaradılmışdır. Məqsədimiz həm də universitetimizdə inkluziv təhsili inkişaf etdirməkdir. İqtisadçı olmaq istəyən əlilliyi olan hər bir gənci universitetimizdə təhsil almağa dəvət edir və bu məqsədlə yarışa qoşulmağa çağırıram. Müstəqil Vətənizimizin uğurlu gələcəyi naminə savadlı Azərbaycan gənci adına sahib olmaq Sizin haqqınızdır və hər bir uğurunuza biz ikiqat sevinirik. UNEC ailəsində Sizi görməkdən böyük qürur hissi duyarıq.
Tələbə yoldaşlarınızla birgə elm və təhsilin zirvəsini fəth edəcəyinizə,
əzmkar və çalışqan ruhunuzla UNEC-in uğurlarına uğur qatacağınıza qəlbən inanırıq.

.             UNEC-də görüşmək arzusu ilə

TƏDBİRLƏRİMİZ

UNEC-də “Beynəlxalq Əlillər Günü”nə həsr olunan konfrans keçirilib (02.12.2016)
UNEC inklyuziv təhsil sahəsində fəaliyyətini genişləndirir
 (29.11.2016)
UNEC-in fiziki məhdudiyyətli tələbələri yay düşərgəsində olub
 (07.09.2016)

UNEC fiziki məhdudiyyətli tələbələrə xidmət sahəsində fəaliyyətini gücləndirir (22.04.2016)
Fiziki məhdudiyyətli uşaqlar UNEC-in təhsil imkanları ilə tanış olub (18.03.2016)
UNEC-də fiziki məhdudiyyətli tələbələrin təhsili ilə bağlı pilot proqramlara start verib
 (16.03.2016)

“Təhsil hamı üçün – maneələri yox edək, qapıları açaq” (21.01.2016)
UNEC könüllüləri əlil tələbələrə dəstək olacaq (27.11.2015)
UNEC-də əlilliyi olan tələbələr üçün mərkəz yaradılıb (07.07.2015)
UNEC nümayəndələri TEMPUS (ESFIDIP) layihəsində iştirak edib
 (01.05.2015)

UNEC əməkdaşları TEMPUS layihəsi çərçıvəsində Avropada səfərdə olub (05.03.2015)

t3 T7 t8 1 ??????????????????????????????? 7 89

HAQQIMIZDA

Əlilliyi olan tələbələr üçün Mərkəzin məqsədi UNEC tələbələrinin geniş akademik inkişafını təmin etmək və onlarda xüsusi qabiliyyətini aşkar etməkdir. Bu Mərkəz əlilliyi olan tələbələrin təhsil alma imkanlarının mütəmadi yaxşılaşdırılması istiqamətində çalışır.

Mərkəz UNEC-də əlilliyi olan tələbələrə bərabər hüquqlu təhsil imkanları, geniş və pozitiv sosial mühit yaradaraqı, onların təhsil prosesində uğurlu fəaliiyət göstərmələri üçün proqram və informasiya bazası ilə təmin edir. Mərkəz tələbələrinin UNEC-də təhsil almaq məqsədlərinin reallaşdırılması üçün bütün gücünü əsirgəməyəcəkdir.

Mərkəz əlilliyi olan tələbələrin xüsusi istedad və qabiliyyətlərini aşkarlayıb, onların sosial və intellektual inkişafı üçün şərait yaradır. UNEC tələbələrin tam inkişafına zəruri olan bütün sahələrdə universitet strukturuna tam inteqrasiyasına, Mərkəzlə birgə fəaliyyətinə peşəkar dəstək verir.

Əlilliyi olan tələbələr üçün Mərkəzin koordinatoru
Sevinc Məhsimova

Tel: 437-19-71