mamedova_sevar_foto_beyi.e.n., dos.  Məmmədova Sevər Mömin qızı

2017-ci ilə kimi Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin “Beynəlxalq münasibətlər” kafedrasının dosenti olub.
2017-ci ildən UNEC-in  “İqtisadiyyat” (rus dilində) kafedrasının dosentidir. İqtisad elmləri namizədidir.

2017-ci ilin martında Erasmus+ mübadilə proqramı çərçivəsində həyata keçirilən layihədə iştirak edib. Polşa Respublikasının Poznan İqtisadiyyat və Biznes Universitetində bakalavr və magistrlərə mühazirə oxuyub. Marketinq fənninin tədris edən S.Məmmədova Poznan İqtisadiyyat və Biznes Universitetinin xahişi ilə proqrama “Azərbaycan iqtisadiyyatının rəqabətqabliyyətinin əsas vektorlarının inkişafı” və “Azərbaycan Respublikasında biznesin təşkilində mədəni amillərin rolu” mövzularını əlavə edib.

2017-ci ilin oktyabrında Moskvada keçirilən “Əlilliyi olan gənclərin inklüziv təhsil şəraitində professional oriyentasiyası” mövzusunda II beynəlxalq elmi-praktik konfransda iştirak edib. Konfransda S.Məmmədova UNEC və Moskva Dövlət Humanitar İqtisad Universiteti (MDHİU) arasında imzalanan ikili diplom proqramının əhəmiyyətindən danışıb.