Mərkəzin rəhbəri: dos. Uğur Korkut Pata (Türkiyə – Osmaniye Korkut Ata Universiteti)

Ünvan: UNEC-in I tədris korpusu
Əlaqə tel: +(994) 12 492-57-31
e-mail:  [email protected]

HAQQIMIZDA:

İqtisadi klinika UNEC Tədqiqat Mərkəzi Azərbaycan Dövlət İqtisad  Universitetinin Elmi Şurasının 27 fevral 2018-ci il tarixli iclasının 157№-li Qərarı və UNEC rektorunun № 219/3/2018 №-li əmrinə əsasən yaranmışdır.

UNEC Rektorunun 08.02.2024 tarixli 134/3/2024 №-li əmrinə əsasən mərkəzə ictimai əsaslarla rəhbərlik Türkiyənin Osmaniye Korkut Ata Universitetinin İqtisadiyyat və İdarəetmə fakültəsinin dosenti Uğur Korkut Pata-ya həvalə edilmişdir.

ÜZVLƏR:

– PhD dos. Uğur Korkut Pata – Türkiyənin Osmaniye Korkut Ata Universitetinin İqtisadiyyat və İdarəetmə fakültəsinin dosenti

– dos. Mustafa Tevfik Kartal – TC Borsa İstanbul, İnvestisiyaların idarə olunması üzrə mütəxəssis (İstanbul/Türkiyə)

– prof. Hasan Dincer – TC İstanbul Medipol Universitetinin “Bankaçılıq və sığorta” kafedrasının müdiri (İstanbul/Türkiyə)

– prof. Serhat Yüksel – TC İstanbul Medipol Universitetinin Biznes və İdarəetmə Elmləri fakültəsinin Beynəlxalq Ticarət və Maliyyə kafedrasının müdir müavini (İstanbul/Türkiyə)

– dos. Dr. Özer Depren –  Türkiyə Yapı Kredi Bank ASC-nin “Müştəri təcrübəsi tədqiqat Laboratoriyası”nın müdiri (İstanbul/Türkiyə)

*

– PhD dos Selin Karlilar Pata – TC Doğu Akdeniz Universiteti, İqtisadiyyat fakültəsinin dosenti (Famaqusta/Şimali Kipr); Hatay Mustafa Kamal Universiteti

– dos. Dr. Sinan Erdoğan – TC Hatay Mustafa Kamal Universitetinin İqtisadiyyat və inzibati elmlər kafedrasının dosenti (Hatay/Türkiyə)

– prof. Cem İşık – TC Anadolu Universitetinin İqtisadiyyat və idarəetmə fakültəsinin professoru (Eskişehir/Türkiyə)

*

anlaşmalı boşanma