Mərkəzin rəhbəri:

Telefon:  (+994) 012-492-57-31

HAQQIMIZDA:

UNEC Ümumdünya Ticarət Təşkilatı Beynəlxalq Tədiqat Mərkəzi Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin Elmi Şurasının 12 may 2023-cü il tarixli iclasının 187 №-li Qərarı və UNEC rektorunun 14 iyul 2023-cü il tarixli 521/3/2023 №-li əmrinə əsasən yaranmışdır.

MƏRKƏZİN ÜZVLƏRİ:

1. i.e.d. prof. Kərimov İrşad Abdul – UNEC “İqtisadi və texnoloji elmlər” kafedrasının professoru
  2. Əzizov Tərlan İman – AR İqtisadiyyat Nazirliyi yanında Əmlak Məsələləri Dövlət Xidməti Aparatının Maliyyə və Təminat şöbəsinin baş məsləhətçisi, UNEC doktorantı
  3. i.e.d., prof. Gülalıyev Mayıs Gülalı – Azərbaycan Texnologiya Universiteti, Rektorun elm və xarici əlaqələr üzrə müşaviri
  4. Orucov Samir Zakir – ADA Universiteti Biznes Məktəbinin İqtisadiyyat üzrə müəllimi; Fransanın Southern Brittany Universitetinin doktorantı (Vannes/Fransa)